Voorwaarden BONUS(ACTIE) Ambassadeur van Senselab

Enthousiaste klanten en Ambassadeurs

Senselab koestert tevreden klanten en hun enthousiasme wordt beloond!!!!!!!

Indien uw enthousiasme een collega, zakelijke relatie of kennis of een andere relatie laat beslissen om ook klant te worden bij Senselab, dan wordt u als bestaande Senselab klant beloond.
U ontvangt per nieuwe klant, die u aanbrengt comissie t.w.v. € 200. Is uw relatie enthousiast, dan hoeft deze relatie enkel het contactformulier in te vullen met vermelding: enthousiast over Senselab. Dan nemen wij contact op met uw relatie.
Zodra zij uw relatie een Senselab klant is geworden (akkoord met een offerte) ontvangt u de bonus uitbetaald.

 

 

 

1.    Iedereen, kan als Ambassadeur deelnemen aan de bonusactie en op welke wijze dan ook belevingsbureau Senselab onder de aandacht te brengen van belangstellenden.

2.    De ambassadeur beperkt zich in zijn/haar promotie tot het verstrekken van informatie welke voor iedereen toegankelijk is, en te vinden is op onze website: www.senselab.nl

 
3.    Indien een promotieactie van de Ambassadeur leidt tot een opdracht voor Senselab, dan keert Senselab een bonus/aanbrengpremie eenmalig uit.

4.    De bonusactie is van toepassing op in 2012 nieuwe met behulp van verwijzing van Ambassadeurs gerealiseerde boekingen van Senselab.

5.    De uitvoeringsdatum van de in 2012 geboekte opdracht mag zowel in 2012 als 2013 liggen.

 6.    De aanbrengpremie bedraagt € 200 bij een boeking van een item of  arrangement van 4 uur of langer.

7.    De bonusactie is niet van toepassing bij boeking van een speciaal geprijsd all-in arrangement en niet in combinatie met andere kortingen, aanbiedingen, acties, commissieregelingen ed.

 8.    50% van de aanbrengpremie wordt door Senselab betaald (overboeking per bank) bij schriftelijke boeking (contractondertekening) en betaling van het 1e voorschot door de opdrachtgever. Het 2e deel van de aanbrengpremie (50%), wordt overgemaakt nadat de opdracht is uitgevoerd en de factuur volledig werd voldaan door de opdrachtgever.

 9.    Om in aanmerking te komen voor de uitbetaling van de aanbrengpremie dient het profiel voor Ambassadeurs volledig en naar waarheid ingevuld te worden. Registratie is volstrekt vrijblijvend. Bij registratie gaat de Ambassadeur akkoord met de bonusactie-voorwaarden als gepubliceerd en geldig op het moment van registreren.

 10.    Om in aanmerking te komen voor de uitbetaling van een aanbrengpremie dient de "Ambassadeur" de "getipte/naar ons verwezen relatie" aan te geven dat deze zijn/haar belangstelling voor entertainment van Senselab kenbaar dient te maken door het profiel te creëren op www.senselab.nl

 Daarbij moet aangegeven worden dat de belangstellende getipt/verwezen is door een "Ambassadeur" en dient de naam én het e-mailadres van de betreffende "Ambassadeur" ingevuld te worden.

 11. In geval een belangstellende (latere opdrachtgever) door meerdere "Ambassadeurs" verwezen werd, dan ontvangt alléén de door de opdrachtgever opgegeven en bij ons geregistreerde "Ambassadeur" de aanbrengpremie.

 12.    Per 500 ontvangen (unieke) informatieaanvragen wordt er in juni en december 2012, onder de (getipte/verwezen) belangstellenden die gereageerd hebben als onder 10. aangegeven, een puppy van Toy Terriër verloot.