Familicious Case

Beste evenement-collega, heb je deze zomer een personeelsfeest, familie- of gezondheidsdag te organiseren? Besteed een leuke add-on uit aan Senselab voor een spetterende dag!


Familicious – exclusief vermaak voor de medewerkers van uw bedrijf en hun families.

Ervaar Familicious - vermaak, verwennerij en pure ontspanning voor de hele familie. Geniet van drankjes van de toekomst, proef oesters, laad op bij de Oxygen Aroma bar met zuivere en heerlijk ruikende zuurstof of onderga een breed scala aan massages. Laat de Dreammachine je meenemen naar een andere dimensie, ervaar mystieke ervaringen, onderga een ware metamorfose, geniet van een exotische manicure door Japanse Geisha’s, krijg kleurstijladvies of laat je fotograferen als een echt model. En de kids? Daar heb je geen kind aan! Die beleven intussen hun eigen feest met een DiscoCar en fruitcocktails of worden omgetoverd van ware diva tot stoere dude -vastgelegd door een professionele glamourfotograaf.  

Senselab is de gespecialiseerde partner die helpt om uw evenement op een professionele en onderscheidende manier neer te zetten. Rekening houdend met uw doelstellingen, zorgen we voor een onvergetelijk evenement.

Leg uw vertrouwen voor een heerlijk ontspannen dag in handen van de Senselab crew en beleef de luxe van onze 5-star faciliteiten.

Bij een Familicious Case staan vermaak, verwennen en pure ontspanning voor de hele familie centraal. 

Geniet in het LA bar-a-torium van drankjes van de toekomst. Proef de oesters van de Oyster Garsons. Touch DJ maakt er een echt feest van, Door zijn transparante scherm kan het luisterend publiek met de handelingen van DJ meekijken. Bewonder het optreden van kunst fluiter Geert Chatrou die zonder instrumenten of vingers een heel lied of muziekstuk kan fluiten. Voor pure ontspanning is er een breed scala aan opties. Laad op bij de Oxygen Aroma bar met zuivere en heerlijk ruikende zuurstof. Voor diepe relaxatie mogen de Massage Loungers niet ontbreken.Of geniet geheel in stijl van Lounge- en Event Massage door gediplomeerd masseurs. De Dreammachine neemt je mee naar een andere dimensie. Ontspan in de Aqua Massage Spa Capsule voor jong en oud.

Voor uiterlijke verzorging zijn er tal van verwenopties. Onderga een ware metamorfose bij de Glitter Glamour & Metamorfose-stand. Geniet van een exotische manicure of handmassage door Japanse Geisha’s, verwen je nagels bij de Manicure Stand en krijg streelzachte handen bij Beauty for Hands. Maak kennis met de werking van etherische oliën. Laat haren opfleuren in de Hair Extensions Shop. Krijg een complete metamorfose door Überstylisten “Frans et Francois”. Krijg kleurstijladvies van onze styliste. Versier tanden met dé trend op het moment: de kristallen van Tooth Art oftewel Tanddecoratie. Laat je fotograferen als een echt model en krijg een foto van jezelf op de cover van een magazine. Of verkleed jezelf gewoon lekker gek in de Verkleed Gallery en ga op de foto. Maak FunFlip (flipboekjes) in de mobiele Flipboek Studio. Of pimp je tas, riem of telefoon met de mooiste strass-steentjes voor wat meer bling. 


Liever wat meer mystiek? Dat kan! De Spirituele Stand verzorgt hand-, tarotlezen of helderzien. Bij de Aura Experience krijg je een aura-foto en inzicht in je uitstraling en talenten. In de Chi-zone wordt je ondergedompeld in een uiterst merkwaardige ont-stress behandeling van 7 minuten.


Intussen beleven de kids hun eigen feest. Ze leren vet dansen met de coole Streetdance Workshop. Feesten in de kleinste disco van Nederland; de DiscoCar – een omgebouwde caravan met DJ. Bestellen de heerlijkste drankjes in de fruitcocktails & milkshakebar. Krijgen bij de Star4Today stand van een echte Visagist/Stylist de looks die ze altijd al wilden hebben: van ware diva tot stoere dude - vastgelegd door een professionele glamourfotograaf. Buiktekenaar Radboud Wanders tekent de leukste en gekste snelportret-karikaturen op zijn eigen buik - op een T-shirt dat hij zelf draagt. Of ze leven zich uit met een stoer schilderij op eetbaar papier met geheel natuurlijke eetbare verf in de lekkerste smaken - en bekladderen elkaar intussen met de heerlijke klodders. Neem het smakelijke kunstwerk mee naar huis of - nog gekker - eet het op!

Met de Familicious Case is er exclusief vermaak voor iedereen.

Voor meer informatie bel 0297 266934 of mail naar info@senselab.nl