Axbo, het revolutionaire weksysteem

Senselab  heeft een geweldige actie in 2012. We geven namelijk AXBO wekkers weg.

Heeft u zichzelf ooit afgevraagd waarom u zo moe bent terwijl u eigenlijk genoeg heeft geslapen? Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat de slaapfase waarin wij ontwaken een directe invloed heeft op hoe goed wij ons voelen als we opstaan. Iedereen gaat gedurende de nacht door verschillende fases, afwisselend van diepe tot minder diepe slaap. Op die basis is de revolutionaire Axbo wekker ontwikkeld. De juiste tijd om wakker te worden hangt af van uw persoonlijke bioritme. Axbo is in staat deze tijd te berekenen aan de hand van een comfortabele polsband met geïntegreerde sensor. Door uw lichaamsbewegingen te registreren identificeert de sensor uw slaapfases en bepaalt naar aanleiding daarvan uw optimale ontwaakmoment in de 30 minuten voorafgaand aan de door u ingestelde wektijd.

De resultaten zijn duidelijk:
Ø  ontwaak rustig en gemakkelijk
Ø  ervaar een aangenaam en uitgerust gevoel
Ø  ervaar een grotere productiviteit
Ø  werk met een hogere concentratie
 
Axbo is hét weksysteem voor iedereen die de dag goed en vol energie wil beginnen.

U zult zien dat zelfs een paar minuten een wereld van verschil kunnen maken!
 
De Axbo wekker heeft daarnaast nog een aantal innovatieve extra functies, zoals wekgeluiden uit de natuur (zoals vogelgezang) die u rustig laten ontwaken; geluiden die u helpen bij het inslapen (bijvoorbeeld het geluid van de zee); de mogelijkheid om ingesteld te worden voor twee personen; een Powernap functie die de mogelijkheid biedt om uw energie even in een korte periode op te laden gedurende de dag; de mogelijkheid om door middel van research software (gratis te downloaden) uw slaapgedrag op uw computer te evalueren en begrijpen. Nieuwprijs: € 199-.

Unieke bonusactie!
Senselab heeft een geweldige actie in 2012. We geven namelijk aanzienlijke bedragen, AXBO wekkers,massage apparaten en zelfs een pup van een Russische Toy Terriër weg. Alles wat wij aan u vragen is om onze ambassadeur te zijn. Interesse? Klik op deze link voor voorwaarden.