FutuRift , dé beleving van 2016!

Nieuw: FutuRift , dé beleving van 2016!

Wilt u iets bijzonders voor uw gasten? Senselab creëerde een gloednieuwe attractie, gebaseerd op virtual reality: de FutuRift. Het is dé beleving van 2016. Neem uw bezoekers mee naar de toekomst en dompel ze onder in een levensechte wereld vol spanning en sensatie.

 

FutuRift in het kort

Innovatief, dynamisch toestel dat de bezoeker meevoert naar een andere wereld.


Visuele ondersteuning met een Occulus Rift DK2 virtual-reality-helm.


Actie en beleving: wow-effect gegarandeerd!


Voorgeprogrammeerde, interactieve filmpjes.


Extra optie: unieke content op maat, speciaal voor uw bedrijf.


Sterk staaltje technologie dat weinig ruimte inneemt.


 

Fantastische eyecatcher

 

Nieuwe werelden bezoeken, avonturen beleven en ongekende emoties ervaren, dat is waar mensen anno 2016 naar op zoek zijn. De FutuRift, een sterk staaltje technologische vernieuwing, maakt het mogelijk. De gebruiker neemt plaats in een moderne, stijlvol ingerichte cabine die gemonteerd is op een bewegend platform. Een virtual-reality-helm voert hem vervolgens mee naar een dynamische wereld vol spanning en sensatie. Beleef the ride of your life in een achtbaan, maak een reis door de ruimte, voel de vrijheid van een deltavlieger, manoeuvreer je op een crossmotor over moeilijk begaanbaar terrein of dompel je onder in de betoverende onderwaterwereld van de oceaan.

Een wow-effect is gegarandeerd!

Veilig en vanuit een comfortabele stoel geniet uw gast van deze schitterende uitvinding. Wilt u het helemaal bijzonder maken? In overleg ontwikkelen we speciaal voor uw bedrijf content op maat.