kortingsprogramma

Senselab, dé trendsetter op het gebied van wellness en belevingsentertainment in Nederland, is jarig. Ter gelegenheid van ons tienjarig bestaan zijn wij compleet vernieuwd.

Surf naar onze spetterend frisse website www.senselab.nl, meeld je aan en ontdek ons uitgebreide assortiment.  Alle nieuwe klanten krijgen een introductiekorting van €50,- per item!

Senselab is één van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van wellness en beleving. De meest spraakmakende evenementconcepten in de Benelux ontstonden in de creatieve minds van Senselab-medewerkers.  Gerenommeerde multinationals en vijf-sterren-hotels maken reeds gebruik van onze diensten.
 
Wenst ook u een bedrijfsevenement dat uw klanten en/of medewerkers nog jaren zal heugen?  Bezorgt u uw gasten graag een originele, ludieke avond vol verrassing en ontspanning?

Ga nú naar Login en beloon u zelf door Klant te worden. Alle Senselab-klanten dingen automatisch mee naar een van onze speciale Aangename Verrassingsarrangementen.

En het prijzenfestijn houdt niet op: Senselab beloont loyaliteit! Boekt u meer dan één product tegelijk? Of boekt u ons voor meerdere dagen tegelijk? U wordt onze Bronzen Klant en ontvangt 5 procent korting!

Maakt u jaarlijks tussen de 5 en 10 keer gebruik van Senselab-diensten, waarbij u meer dan één product tegelijk bestelt?
U wordt onze Zilveren Klant en kan rekenen op zeker 10 procent korting!

Maakt u jaarlijks meer dan 10 keer gebruik van Senselab diensten, waarbij u meer dan één product tegelijk bestelt?
Boekt u ons voor meerdere dagen? U wordt onze Gouden Klant en ontvangt minimaal 15 procent korting!

Uw boeking direct via iDeal afrekenen? U ontvangt een extra bonus bij ons Klantenspel.

Voor meer informatie of perscontacten bel Boris Feldman, directeur Senselab op 0297-266934.